A húst megmossuk, ha kell, picit kiklopfoljuk, majd besózzuk, és bedörzsöljük a hússzeletek mindkét oldalát grillfűszerrel.
Minden hússzeletre 1-1 szelet sajtot és egy nagy csipet rukkolát teszünk, majd felgöngyöljük a húst, és egy olívával kikent jénaira tesszük.
Ha minden tekercs kész, a tetejükre egy kis bacont tehetünk az íz kedvéért, de enélkül is finom lesz.
Pici vizet öntünk a húsok alá, és 200 fokon pirosra sütjük az egészet.
Minden hússzeletre 1-1 szelet sajtot és egy nagy csipet rukkolát teszünk, majd felgöngyöljük a húst, és egy olívával kikent jénaira tesszük.
Ha minden tekercs kész, a tetejükre egy kis bacont tehetünk az íz kedvéért, de enélkül is finom lesz.
Pici vizet öntünk a húsok alá, és 200 fokon pirosra sütjük az egészet.
1 kg csirkemellfilé felszeletelve |
» 15 dkg bacon |
» só |
» grillfűszer |
» olívaolaj |
» 20 dkg szeletelt edami sajt |
» 1 nagy marék friss rukkola |
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése