Oldalak

2012. november 22., csütörtök

Rukkolával töltött göngyölt csirkemell. recept

A húst megmossuk, ha kell, picit kiklopfoljuk, majd besózzuk, és bedörzsöljük a hússzeletek mindkét oldalát grillfűszerrel.

Minden hússzeletre 1-1 szelet sajtot és egy nagy csipet rukkolát teszünk, majd felgöngyöljük a húst, és egy olívával kikent jénaira tesszük.
Ha minden tekercs kész, a tetejükre egy kis bacont tehetünk az íz kedvéért, de enélkül is finom lesz. 

Pici vizet öntünk a húsok alá, és 200 fokon pirosra sütjük az egészet.
1 kg csirkemellfilé felszeletelve
» 15 dkg bacon
» só
» grillfűszer
» olívaolaj
» 20 dkg szeletelt edami sajt
» 1 nagy marék friss rukkola


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése