Oldalak
Főoldal
2018. június 24., vasárnap
Mert a karfiol nemcsak rántva finom! Savanyúságnak is tökéletes!
Hozzávalók
2 l víz
30 dkg cukor
5 evőkanál só
3 dl 20%-os ecet
2 mokkáskanál szalicil
2 mokkáskanál borkénpor
fekete bors
mustármag
babérlevél
Elkészítés
A savanyú lé:
2 l víz, 30 dkg cukor, 5 evőkanál só, 3 dl 20%-os ecet, 2 mokkáskanál szalicil, 2 mokkáskanál borkénpor, fekete bors, mustármag, babérlevél.
Addig keverjük amíg a cukor el nem olvad, hidegen a karfiolra öntjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése