Oldalak

2018. február 1., csütörtök

Aszalt szilvával és feta sajttal töltött csirkemell

Hozzávalók

  • Csirkemell (igény szerinti mennyiség),
  • aszalt szilva,
  • feta sajt,
  • só, bors,
  • petrezselyemzöld (vagy más fűszer)
Liszt, tojás, zsemlemorzsa a panírozáshoz. Olaj (zsiradék) a sütéshez.
Burgonya, vaj és tej a krumplipüréhez,

Elkészítés

A csirkemellet felszeleteled klopfolod sózod majd a hasábra vágott fetával és az aszalt szilvával megtöltöd. Feltekered panírozod és kisütöd. A püré ugyan úgy készül mint ahogy kell. Krumpli megfő víz leönt róla vajjal habosra kevered és egy kis tejet önteni hozzá. Friss zöld fűszerrel elkeverni. Szerintem a petrezselyem a legjobb hozzá. Jó étvágyat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése