Oldalak

2015. május 23., szombat

Spenótos-juhtúrós töltelék

30 dkg leveles spenót
15 dkg juhtúró
10 dkg reszelt sajt
2 tojás
kb. 1 dl tejszín
3 gerezd fokhagyma
olaj, só, bors
szerecsendió
A töltelékhez az olajon megfuttatom a felszeletelt fokhagymát és a spenótot, sózom, borsozom, megszórom szerecsendióval, a levét elforralom. Ha szükséges, kicsit késsel összevagdosom. Leveszem a tűzről és kb. tíz perc elteltével belekeverem a morzsolt juhtúrót, a sajtot és a két tojást, hozzáöntöm a tejszínt. Betöltöm, és ugyanúgy megsütöm, mint a kolbászosat. A juhtúró fetával, mascarponéval is helyettesíthető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése