Oldalak

2012. október 17., szerda

Fokhagyma „likőr”

30 gerezd nagyobb méretű nem vegyszerezett (magyar, nem kínai) fokhagyma
5 egész citrom
1 liter víz
Elkészítés:Ha az agyi erek, vagy a szívkoszorú erek beszűkültek, egyéb helyeken meszesedés kezdődött, igyunk naponta 1 kupicányit (fél dl.) a következő "vegyületből".

A fokhagymagerezdeket lehéjazzuk, aprítjuk. A citromokat alapos mosás után a héjával együtt apróra vágjuk, majd az aprított fokhagymával együtt mixerben összedaráljuk. A vizet megmelegítjük, majd az összedarált masszát hozzáadjuk és az első buggyanásig forraljuk.
FIGYELEM: NEM SZEBAD TOVÁBB FŐZNI! Ezt követően kicsit hűtjük, majd tüllruhán, gézen leszűrjük, meg is nyomkodjuk a végén. A leszűrt levet üvegbe öntjük, hűtőben tároljuk. A napi kupica "likőr" akár főétkezés előtt, vagy utána egyaránt elfogyasztható.
Tanácsok:A kipróbálók állítják, hogy már 3 heti alkalmazás után érezhető az egész test fiatalos regenerálódása. A meszesedés és ezek mellékhatása láttás és hallás csökkenés, szédülés, fülzúgás, csökkennek vagy akár el is múlhatnak. A 3 hetes kúra után tartsunk 8 nap szünetet, majd megismételhetjük. Ezt az olcsó, ártalmatlan gyógyhatású kúrát érdemes évente megismételni.
A fokhagyma kellemetlen szagát senki nem fogja érezni, így nyugodtan mehetünk társaságba. Ennek ellenére a szervezetben a fokhagyma és a citrom hatása teljes mértékben érvényesül. A meszesedés miatt szenvedő emberek ismét tudnak nyugodtan aludni, mert az alvászavart okozó meszesedés az érfalakról és a csontokról feloldódik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése