Hozzávalók:
- 40 dkg pulyka- vagy csirkemell
- 2 fej vöröshagyma
- 1 szál póréhagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1,5 kg burgonya
- 1 kis padlizsán
- 1 db cukkini
- 1-2 db kaliforniai paprika
- olaj
- majoranna
- bazsalikom
- kakukkfű
- fehérbors
- só
Elkészítés:
A vöröshagymát és a fokhagymát üvegesre dinszteljük kevés olajon, hozzáadjuk a felkockázott húst, ízlés szerint fűszerezzük, és zsírjára sütjük.
Közben a vékony karikára vágott póréhagymát és fokhagymát szintén megdinszteljük, hozzáadjuk a kockára vágott zöldségeket és a kaliforniai paprikát, fűszerezzük, és puhára
pároljuk.
Amíg a zöldség megfő, addig bő olajban hirtelen
kisütjük a kockára vágott burgonyát.
A végén óvatosan összekeverjük az egészet.
Zöldsalátával tálaljuk.
Közben a vékony karikára vágott póréhagymát és fokhagymát szintén megdinszteljük, hozzáadjuk a kockára vágott zöldségeket és a kaliforniai paprikát, fűszerezzük, és puhára
pároljuk.
Amíg a zöldség megfő, addig bő olajban hirtelen
kisütjük a kockára vágott burgonyát.
A végén óvatosan összekeverjük az egészet.
Zöldsalátával tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése