Oldalak

2012. február 17., péntek

Saláta


Joghurtos-fetás céklasaláta
Hozzávalók 4 személyre:
  • 3 közepes céklagumó
  • 1 kis pohár natúrjoghurt
  • 5 dkg feta sajt
  • 1 marék dió
Elkészítése: a céklát kefével, folyó víz alatt dörzsöld tisztára, majd kend be egy csepp olívaolajjal, és gumónként csomagold alufóliába. 180 fokos sütőben kb. 45 perc alatt süsd puhára. Hagyd kihűlni, majd húzd le a héját, és nagy lyukú reszelőn reszeld le. A fetát villával nyomkodd össze, keverd el a joghurttal és a céklával, sózd, borsozd ízlés szerint. A diót törd durvára, és keverd a salátához. A tetejét díszítsd egész diószemekkel, majd hűtsd be.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése