Oldalak

2018. június 26., kedd

Hűsítő káposztasaláta

Hozzávalók:

  • 1 kisebb fej káposzta
  • 2 sárgarépa
  • 1 vöröshagyma
  • friss petrezselyemzöld
  • só, bors
  • 1 teáskanál cukor
  • 3 evőkanál tejföl
  • 4 evőkanál majonéz
  • 1 teáskanál édes mustár

Elkészítése:

A káposztát és a répát lereszeljük és egy tálba tesszük. A hagymát apróra vágjuk, a salátához adjuk és jól lesózzuk. A  tejfölt, a majonézt és a mustárt összekeverjük, fűszerezzük, hozzáadjuk a cukrot és ráöntjük a salátára. A petrezselyemzöldet apróra vagdossuk, rászórjuk, jól összekeverjük és lehűtjük, majd fogyaszthatjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése