Hozzávalók:
2 kis pohár kefir
1 kefires pohár cukor
3 kefires pohár liszt
fél kefires pohár olaj
1 cs sütőpor
3 tojás
gyümölcs ízlés szerint
Elkészítése:
A tojások sárgáját habosra keverjük a cukorral. Hozzáadjuk a kefirt,és az olajat. Ezután a sütőporral elkevert lisztet,és a tojások habbá vert fehérjét, majd alaposan összeforgatjuk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük,tetejét megszórjuk kb 60-70 dkg gyümölccsel(itt most sárgabarackkal készítettem).
Előmelegített sütőben 170-180 fokon kb 30 percig sütjük.(tűpróbával ellenőrizzük)
Tetejét még melegen megszórhatjuk fahéjas porcukorral.
2 kis pohár kefir
1 kefires pohár cukor
3 kefires pohár liszt
fél kefires pohár olaj
1 cs sütőpor
3 tojás
gyümölcs ízlés szerint
Elkészítése:
A tojások sárgáját habosra keverjük a cukorral. Hozzáadjuk a kefirt,és az olajat. Ezután a sütőporral elkevert lisztet,és a tojások habbá vert fehérjét, majd alaposan összeforgatjuk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük,tetejét megszórjuk kb 60-70 dkg gyümölccsel(itt most sárgabarackkal készítettem).
Előmelegített sütőben 170-180 fokon kb 30 percig sütjük.(tűpróbával ellenőrizzük)
Tetejét még melegen megszórhatjuk fahéjas porcukorral.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése