Oldalak

2013. április 25., csütörtök

Francia krémes torta

Hozzávalók : 2 tojás , 2 kanál cukor , 2 púpos ek liszt , 2 kanál víz, 1/2 cs sütőpor , ebből piskótát készítesz a torta formába !!

Sárga krém : 2 cs vaníliás puding , 6 dl tej , 2 tojás sárgája , 5 dkg margarin , 5 ek cukor , ezt kikevered és felfőzöd . A tojás fehérjét felvered és a félig kihült krémhez kevered , a piskótára kened. 1/2 liter tejszínt , 2 habfixálóval felversz és a krémre kened !
Leveles tésztábol , a torta forma nagyságát kivágod , felszeled nyersen és sütőpapíron kisütöd , ha kihült az alját csokiba mártod , hagyod még megszilárdul és tortadísszel díszíted , féloldalasan a hab tetejére rakod !!:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése