- 15 dkg puha lángolt kolbász
- 2 evőkanál aioli (majonéz + mustár + áttört fokhagyma)
- 2 keményre főzött tojássárgája reszelve
- 2 keményre főzött tojásfehérje apró kockára vágva
- 2 mogyoróhagyma apró kockára vágva
- 3-4 kicsi csemegeuborka apró kockára vágva
- só
- frissen őrölt bors
- A bőréből kihámozott kolbászt összevágjuk és alaposan kikeverjük az aiolival és a főtt tojássárgájával.
- Ez után elkeverjük a darabos hozzávalókkal és fűszerezzük.
- Tálalás előtt néhány órát hűtőben pihentetjük.
- Szerintünk meleg, ropogós kenyérrel a legfinomabb, de szeretjük zöldségekkel tálalva is. Előételként és gyors vacsoraként is telitalálat. Ugyanolyan egyszerű és nagyszerű krém, mint mondjuk egy májpástétom.
2013. január 24., csütörtök
Kolbászkrém
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése