Oldalak

2013. január 24., csütörtök

Kolbászkrém


  • 15 dkg puha lángolt kolbász
  • 2 evőkanál aioli (majonéz + mustár + áttört fokhagyma)
  • 2 keményre főzött tojássárgája reszelve
  • 2 keményre főzött tojásfehérje apró kockára vágva
  • 2 mogyoróhagyma apró kockára vágva
  • 3-4 kicsi csemegeuborka apró kockára vágva
  • frissen őrölt bors
  • A bőréből kihámozott kolbászt összevágjuk és alaposan kikeverjük az aiolival és a főtt tojássárgájával.
  • Ez után elkeverjük a darabos hozzávalókkal és fűszerezzük.
  • Tálalás előtt néhány órát hűtőben pihentetjük.
  • Szerintünk meleg, ropogós kenyérrel a legfinomabb, de szeretjük zöldségekkel tálalva is. Előételként és gyors vacsoraként is telitalálat. Ugyanolyan egyszerű és nagyszerű krém, mint mondjuk egy májpástétom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése