Bagolyszem,:
hozzávalók:50dkg liszt,
1ráma margarin
,3tojás sárgája,1sütőpor10dkg porcukor
1kis tejföl
ezt jól összegyúrni ,és 3 cipót készíteni belőle
töltelék: 3tojásfehérje kemény habnak15dkg porcukorral , és 20 dkg
daráltdiót belekeverni,dió helyett kókusz is jó,
1 cipót kinyujtani tepsi széleségűre, majd a szélét arasznyira meg kenni
szilvalekvárral és belerakni a meggyszemeket,majd a másik felét hasonlóan és mindkét
oldalt feltekerni és a kettő rúd közé a közepébe belekenni a kemény habos
diót,meg kenni tosással és ebból 3 rúd lessz ,nagyon finom ,barack lekvár is jó ,jó
étvágyat ,puszi Zsóka
2013. január 13., vasárnap
Bagolyszem
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése