Oldalak

2013. január 13., vasárnap

Bagolyszem


Bagolyszem,: 
hozzávalók:50dkg liszt, 
1ráma margarin 
,3tojás sárgája,1sütőpor10dkg porcukor 
 1kis tejföl 
ezt jól összegyúrni ,és 3 cipót készíteni belőle 
töltelék:  3tojásfehérje  kemény        habnak15dkg porcukorral ,   és 20 dkg
daráltdiót belekeverni,dió helyett kókusz is jó,
1 cipót kinyujtani   tepsi széleségűre, majd a szélét           arasznyira meg kenni
szilvalekvárral és belerakni a meggyszemeket,majd a másik felét hasonlóan és mindkét
oldalt feltekerni   és a kettő rúd közé  a  közepébe belekenni a kemény habos
diót,meg kenni tosással és ebból 3 rúd lessz ,nagyon finom ,barack lekvár is jó ,jó
étvágyat ,puszi Zsóka

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése