Oldalak
Főoldal
2012. december 27., csütörtök
Rozmaringos Burgonya Baconnel
6
közepes fej
burgonya (megtisztított, hámozott)
2
fej
hagyma - lila
1
szár
rozmaring
2
dl
tejföl (20%-os)
5
cl
olívaolaj
80
g
bacon
1
Megtisztítjuk a burgonyát és a hagymát.
2
A burgonyákat 8 darabra, a hagymát 16 darabra vágjuk.
3
Összeforgatjuk az olivaolajjal és és a feldarabolt rozmaringgal.
Tepsibe vagy tűzálló edénybe tesszük.
5
Alufóliával letakarva 45 percig sütjük 220 C fokos sütőben.
6
Az alufóliát levéve további 45 percig pirítjuk.
Közben a bacont apróra vágjuk és megpirítjuk egy serpenyőben.
8
Tejföllel, megsózva, borsozva tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése