Hozzávalók : 6db csirkecomb, só,bors,1 evőkanál olívaolaj,2dl húsleves, lehet leveskockából is,1 citrom,negyed csésze kimagozott olajbogyó,fél teáskanál oregánó,1 gerezd fokhagyma.
Köret, rizs,
Leírás : A csirkecombok bőrét húzzuk le, sóval,borssal dörzsöljük be. Hagyjuk állni majd olívaolajon mindkét oldalát süssük meg, tegyük egy edénybe.
Leírás : A csirkecombok bőrét húzzuk le, sóval,borssal dörzsöljük be. Hagyjuk állni majd olívaolajon mindkét oldalát süssük meg, tegyük egy edénybe.
Öntsük rá a húslevest, és adjuk hozzá a vékonyra szeletelt citromot, az olajbogyót, és a zúzott fokhagymát, oregánóval fűszerezzük, fedővel letakarva készre pároljuk.Rizzsel tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése