Hozzávalók:
2 személyre:
3 húsleveskocka,
1 mokkáskanál őrölt bors
4 csirkecomb (alsó vagy felső, vagy vegyesen)
1 mokkáskanál fűszerpaprika
1 teáskanál méz
1/2 dl étolaj
Elkészítés:
A húsleveskockákat 3 dl meleg vízben feloldjuk, majd lehűtjük. Hozzáadjuk a 1/2 dl étolajat, őrölt borsot, a mézet és a fűszerpaprikát. A páclébe helyezzük a csirkecombokat és 3-4 órán át hűtőben érleljük. Még jobb előző este elkészíteni, úgy jobban átjárják a combokat a fűszerek.
160 fokra előmelegített sütőben ropogósra sütjük úgy, hogy 15 perc elteltével folyamatosan kenegetjük a páclével.
Tanácsok:
Tejjel, vajjal kikevert burgonyapüré illik hozzá csemegeuborkával; vagy ki milyen savanyúságot szeret.
2 személyre:
3 húsleveskocka,
1 mokkáskanál őrölt bors
4 csirkecomb (alsó vagy felső, vagy vegyesen)
1 mokkáskanál fűszerpaprika
1 teáskanál méz
1/2 dl étolaj
Elkészítés:
A húsleveskockákat 3 dl meleg vízben feloldjuk, majd lehűtjük. Hozzáadjuk a 1/2 dl étolajat, őrölt borsot, a mézet és a fűszerpaprikát. A páclébe helyezzük a csirkecombokat és 3-4 órán át hűtőben érleljük. Még jobb előző este elkészíteni, úgy jobban átjárják a combokat a fűszerek.
160 fokra előmelegített sütőben ropogósra sütjük úgy, hogy 15 perc elteltével folyamatosan kenegetjük a páclével.
Tanácsok:
Tejjel, vajjal kikevert burgonyapüré illik hozzá csemegeuborkával; vagy ki milyen savanyúságot szeret.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése