Oldalak

2012. október 17., szerda

Baileys likőr3

Hozzávalók:
* 7 dl tejszín
* 15 dkg átszitált porcukor
* 1 zacskó mogyorós capuccino por /100g/
* 1 vaníliás cukor
* 1 tubusos sűrített tej /18 dkg/
* 1,5 dl rum
* 1,5 dl konyak
Elkészítés:Elkészítése:
2 dl tejszínt melegítek, nem túl forróra. Erre azért van szükség, jobban oldódjanak benne a hozzávalók.

Majd szép sorban, kevergetés mellett hozzáadjuk az összetevőket, ebben a sorrendben: capuccino, vaníliás cukor, porcukor, a maradék tejszín, sűrített tej és végül az alkohol.
Ezután le is zárhatjuk a tűzhelyet.

Üvegbe töltjük, kissé megrázzuk, és mehet a hűtőbe, vagy jó hideg helyre!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése