Oldalak

2012. augusztus 19., vasárnap

Paprikás-zöldfűszeres töltött csirkecomb.


  • 10 darab csirkecomb
  • 3 kisebb kaliforniai paprika
  • 1 csokor petrezselyem
  • 1 csokor bazsalikom
  • 1 csokor snidling
  • 1 száraz zsömle
  • tej a zsömle áztatásához
  • só, bors
  • vaj a tepsi kikenéséhez
  •  zsömlét áztasd be némi tejbe, egy kis vízzel kiegészítve. A csirkecombokat mosd át jó alaposan, majd csontozd ki őket. Ezután sózd be, majd tedd félre. A paprikák csumáját távolítsd el, majd vágd egyenletes kockákra őket. A zöldfűszereket vágd apróra, majd az áztatott zsemlével keverd őket össze.
    Gyúrd hozzá a paprikát is, majd töltsd meg a masszával a combfiléket. Tekerd fel őket, majd hústűkkel rögzítsd, különben hamar szétesnének a sütőben. Helyezd kivajazott tepsibe az így előkészített csirkecombokat, majd tedd 180 fokra előmelegített sütőbe, majd mintegy 40 percnyi sütés után kiveheted.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése