- 10 darab csirkecomb
- 3 kisebb kaliforniai paprika
- 1 csokor petrezselyem
- 1 csokor bazsalikom
- 1 csokor snidling
- 1 száraz zsömle
- tej a zsömle áztatásához
- só, bors
- vaj a tepsi kikenéséhez
- zsömlét áztasd be némi tejbe, egy kis vízzel kiegészítve. A csirkecombokat mosd át jó alaposan, majd csontozd ki őket. Ezután sózd be, majd tedd félre. A paprikák csumáját távolítsd el, majd vágd egyenletes kockákra őket. A zöldfűszereket vágd apróra, majd az áztatott zsemlével keverd őket össze.Gyúrd hozzá a paprikát is, majd töltsd meg a masszával a combfiléket. Tekerd fel őket, majd hústűkkel rögzítsd, különben hamar szétesnének a sütőben. Helyezd kivajazott tepsibe az így előkészített csirkecombokat, majd tedd 180 fokra előmelegített sütőbe, majd mintegy 40 percnyi sütés után kiveheted.
2012. augusztus 19., vasárnap
Paprikás-zöldfűszeres töltött csirkecomb.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése