Hozzávalók: 50 dkg burgonya, 25 dkg sárgarépa, 1 cs. újhagyma, 40 dkg brokkoli, 1 l húsleves, 40 dkg csirkemell, 5 dkg margarin, 4 dkg liszt, 125 ml tejszín, 125 ml tej, 2 tojás, 15 dkg száraz sajt, só, bors, szerecsendió.
A zöldségeket kb. 2 cm-es kockákra, darabokra vágjuk. Felforraljuk a húslevest, ebben kb. 10 percig főzzük a burgonyát, 5 perc után a répát, a brokkolit, további 3 perc után a hagymát, majd még 2 percig főzzük. A zöldségeket leszűrjük. A levesben kb. 8 percig főzzük a csirkemellet.
A zöldségkeveréket a mártással összekeverjük, kikent tűzálló tálba öntjük. Közepes fokozaton kb. 40 percig sütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése