Oldalak

2012. május 18., péntek

Tepsis krumpli virslivel recept


Hozzávalók:
1 kg burgonya,
5 fej hagyma,
4 pár virsli,
20 dkg sertészsír,
1 evőkanál pirospaprika,
1 evőkanál liszt,
só.

Elkészítés:
A krumplit meghámozom és a méretétől függően 4-8 felé vágom.
A hagymát nyolcfelé vágom.
Egy tepsit kizsírozok és beledobálom a hozzávalókat.
A tetejére teszem négy halomban a zsírt, majd rálocsolom a liszt, a paprika, a só és 3 deci víz keverékét.
Közepes lángnál a sütőben készre sütöm (időnként megkeverem, illetve kb 20 perc után ráteszem a ferdén bevagdalt virsliket).
A végén leöntöm róla a felesleges zsírt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése