Oldalak

2012. február 18., szombat

Vadas -gombás


Vadas-gombás csirkehús

70 dkg csirkemell v. comb
30 dkg gomba
Kevés olaj
2 közepes fej hagyma
1 kk. piros paprika
Só, bors, ételízesítő
Fokhagyma
Pár babérlevél
2 ek mustár
2 dl tejföl
1 ek liszt


A hagymát kevés olajon megpároljuk, majd piros paprikát teszünk bele.
A húst csíkokra vágjuk, majd a paprikás zsírban enyhén megpirítjuk.
Felengedjük kevés vízzel és ízlés szerint fűszerezzük. Pár babérlevelet és 2 ek. mustárt is teszünk bele.
Ha félig megfőtt, hozzátesszük a feldarabolt gombát.
A vizet főzés közben ha szükséges pótoljuk.
Ha már megfőtt a hús, a tejfölös liszttel besűrítjük.
Köretnek főtt tésztával, vagy nokedlivel tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése