Hozzávalók:
- 1 kg sertéscomb vagy karaj
- 50 dkg csiperke gomba
- 1 nagy vöröshagyma
- 1 nagy pohár tejföl
- só
- frissen őrölt bors
- pirospaprika
- liszt
- kevés olajElkészítése:
1. A felszeletelt húst enyhén kiklopfolom, mindkét oldalát meghintem sóval és frissen őrölt borssal, lisztbe forgatva forró zsiradékon mindkét oldalát pirosas szinűre sütöm. kiszedve melegen tartom.
2. A visszamaradt zsiradékon az apróra vágott vöröshagymát megdinsztelem, majd a húsokat visszateszem, hozzáadom a felszeletelt gombát, picit megsózom és vízzel felöntve, lefedve puhára párolom.
3. A tejfölbe belekeverek 2 ek. lisztet, kevés pirospaprikát és vizet, behabarom vele az ételt, jól összeforralom.
4. Spagettivel tálalom.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése