Hozzávalók:
- 1 csokor újhagyma
- 4 szelet sertéskaraj
- 1 ek. mustár
- 0,5 dl ketchup
- 1 ek. porcukor
- 1 ek. ételízesítő
- 1 / 2 citrom leve
- késhegynyi chilipor
- só
- darabka vajElkészítése:1. A karajszeleteket vékonyra kiklopfolom, enyhén megsózom.2. Az újhagymát zöldje nélkül finomra vágom, összekeverem a mustárral, ketchuppal, cukorral, ételízesítővel, chiliporral es a citrom levével.3. A hús mindkét oldalát alaposan bekenem a mártással, egy edénybe téve lefóliázom és 1 éjszakára a hűtőbe teszem érlelődni.4. Másnap a páclevet lecsepegtetem a húsról és a vajon mindkét oldalát ropogósra sütöm.5. Ráöntöm a maradék páclevet és aláöntök egy kis vizet is, puhára párolom.6. Főtt rizzsel tálalom.
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.
VálaszTörlés