Oldalak

2011. december 12., hétfő

Fokhagymás rakott csirke

Hozzávalók:
15 dkg bacon, 
4 db egész csirkecomb, 
50 dkg burgonya, 
2 dl tejszín, 
5-6 cikk fokhagyma, 
10 dkg reszelt sajt, 
só, 
bors, 
szerecsendió

Elkészítés:
A tepsibe lerakunk egy sor vékonyra szeletelt bacont. Erre kerül a vékony karikára vágott burgonya. Rá a szerecsendiós-borsos-fokhagymás tejszínben pácolt combok, majd újra szalonna, végül egy sor krumpli. A tejszínes-fokhagymás tejszínbe beletesszük a reszelt sajtot, majdmeglocsoljuk ezzel a rakott húst. Sütőben aranybarnára sütjük. 30 percig fólia alatt, majd a fóliát levesszük,pirosra sütjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése