Oldalak

2011. július 12., kedd

Toros káposzta.

Hozzávalók:
1 kg oldalas (jo husos) 
2 kg savanyukaposzta (apro) 
2 darab nagy fej hagyma 
so, bors, etelizesito, pirospaprika, orolt komeny,olaj

Elkészítés:
Elokeszites: 
A hust kicsontozom, kozepes kockakra vagom. 
A hagymat felapritom. 
A kaposztat hideg vizben atmosom es jol kicsavarom. 

Fozes: 
Egy nagyobb edenyben, olajon megdinsztelem a hagymat, beleteszem a hust meg a csontokat es feheredesig piritom. Ekkor kerulnek bele a fuszerek, atkavarom es vizzel felengedem. 
Mikor mar majdnem kesz, johet a kaposzta, jol osszedolgozom (esetleg utannafuszerezek) es fedo alatt keszre fozom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése