SVÉD GOMBASALÁTA
2008.01.09
Hozzávalók: 50 dkg gomba, 1 fej vöröshagyma, 2 dl paradicsompüré, 2-3 babérlevél, kakukkfű, bazsalikom, oregano, só, cukor, 1 citrom, olaj. (Ha nincs friss kakukkfű, oregano és bazsalikom, Elkészítés:
A hagymát vékony karikákra vágjuk, olajban átforgatjuk, majd hozzákeverjük a felszeletelt gombát, megsózzuk, és beletesszük a fűszereket. Addig főzzük, amíg a gomba leve elpárolog. Ekkor beleöntjük a paradicsompürét. Megcukrozzuk, és néhány csepp citromlével ízesítjük. Jól lehűtve, citromkarikákkal díszítve tálaljuk.helyettesíthetők készen kapható olasz fűszerkeverékkel.)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése