Oldalak

2011. július 29., péntek

SALÁTA FASÍRTGOLYÓKKAL

2008.01.09
Hozzávalók:
Jégsaláta darabokra tépkedve, szeletelt uborka és paradicsom, csíkokra vágott kaliforniai paprika, retekcsíra, egy mokkáskanál ecet, egy mokkáskanál olivaolaj, só, cukor, csipetnyi őrölt fehérbors, Elkészítés:
Fél deci vízből, az ecetből, olajból, cukorral, sóval és fehérborssal salátaöntetet keverünk. (A só és cukor mennyiségét ízlés szerint állítsuk be.)
A zöldségeket lazán egybekeverjük és megcsöpögtetjük a salátaöntettel.
 A fasírtokat a saláta tetejére szórjuk.
Aki szereti, az ecetes öntet helyett meglocsolhatja ezt a salátát egy kis majonézzel is.fasírtgolyók*.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése