Oldalak

2011. július 29., péntek

CSIRKE VELE SÜLT ZÖLDSÉGEKKEL

2008.01.27
Hozzávalók (4 személyre):
4 egész csirkecomb, 2 db megtisztított, negyedelt vöröshagyma, 1 kg megtisztított krumpli, 1 fej Elkészítés: 
A krumplit összevágjuk és egy vékonyan kiolajozott tepsi aljába szórjuk. A krumplirétegre rátesszük a negyedelt vöröshagymát és a megtisztított fokhagymagerezdeket. A csirkecombokat bedörzsöljük a fűszerekkel és elrendezzük őket a krumpli és hagyma tetején.  A tepsit szorosan lefedjük alufóliával és 220 fokos sütőbe tesszük kb. 30 percre. Ezután az alufóliát levesszük, és az ételt pirosra sütjük. (Akkor jó, ha a húsba már nagyon könnyedén belemegy a villa.)

Tipp:
A csirkecombokat körbetekerheted húsos szalonnával is.fokhagyma, só, bors, pirospaprika.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése