CSIRKE VELE SÜLT ZÖLDSÉGEKKEL
2008.01.27
Hozzávalók (4 személyre):
4 egész csirkecomb, 2 db megtisztított, negyedelt vöröshagyma, 1 kg megtisztított krumpli, 1 fej Elkészítés:
4 egész csirkecomb, 2 db megtisztított, negyedelt vöröshagyma, 1 kg megtisztított krumpli, 1 fej Elkészítés:
A krumplit összevágjuk és egy vékonyan kiolajozott tepsi aljába szórjuk. A krumplirétegre rátesszük a negyedelt vöröshagymát és a megtisztított fokhagymagerezdeket. A csirkecombokat bedörzsöljük a fűszerekkel és elrendezzük őket a krumpli és hagyma tetején. A tepsit szorosan lefedjük alufóliával és 220 fokos sütőbe tesszük kb. 30 percre. Ezután az alufóliát levesszük, és az ételt pirosra sütjük. (Akkor jó, ha a húsba már nagyon könnyedén belemegy a villa.)
Tipp:
A csirkecombokat körbetekerheted húsos szalonnával is.fokhagyma, só, bors, pirospaprika.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése