Oldalak

2010. december 19., vasárnap

Vaníliás gyümölcstorta meggyel és málnával - Lilla

Hozzávalók:

  • 30 dkg liszt
  • 30 dkg cukor
  • 3 tojás
  • 3 dl olaj
  • 1 csomag pudingpor
  • 2 és fél kanál cukor a pudingba
  • 2 és fél dl tej
  • 2 bögre meggy és málna vegyesen

A lisztet, a cukrot, a tojásokat és az olajat tedd egy nagyobb tálba, és keverd addig, míg sima nem lesz a tészta. Ezt öntsd bele egy kivajazott, zsemlemorzsával megszórt gyümölcstortaformába, és tedd a sütőbe 15-20 percre.

A tizedik perc környékén szurkáld meg, ha kezdene felhólyagosodni a tészta. Miután kivetted a sütőből, várd meg, míg kihűl. Közben a tej és a cukor hozzáadásával főzd meg a pudingot, majd öntsd a formából kiborított tortára. A tetejére pedig tegyél annyi gyümölcsöt, amennyit csak elbír.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése