Vaníliás gyümölcstorta meggyel és málnával - Lilla
Hozzávalók:
- 30 dkg liszt
- 30 dkg cukor
- 3 tojás
- 3 dl olaj
- 1 csomag pudingpor
- 2 és fél kanál cukor a pudingba
- 2 és fél dl tej
- 2 bögre meggy és málna vegyesen
A lisztet, a cukrot, a tojásokat és az olajat tedd egy nagyobb tálba, és keverd addig, míg sima nem lesz a tészta. Ezt öntsd bele egy kivajazott, zsemlemorzsával megszórt gyümölcstortaformába, és tedd a sütőbe 15-20 percre.
A tizedik perc környékén szurkáld meg, ha kezdene felhólyagosodni a tészta. Miután kivetted a sütőből, várd meg, míg kihűl. Közben a tej és a cukor hozzáadásával főzd meg a pudingot, majd öntsd a formából kiborított tortára. A tetejére pedig tegyél annyi gyümölcsöt, amennyit csak elbír.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése