Oldalak

2010. december 19., vasárnap

Narancsos csokitorta

Hozzávalók:

  • 6 tojás
  • 6 evőkanál cukor
  • 6 evőkanál liszt
  • 1 csomag főzős csokipuding
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 1 csomag sütőpor
  • 1 narancs lereszelt héja
  • 1 csipet só
  • tej
  • mandarin

A tojássárgákat a vaníliás cukorral keverd habosra. A lisztet a sütőporral vegyítsd össze, és keverd a tojássárgás masszához. A tojásfehérjékből a csipetnyi sóval verj kemény habot, majd óvatos mozdulatokkal dolgozd a tésztához. A kivajazott, kilisztezett sütőformába simítsd bele a piskótát, és előmelegített sütőben süsd aranysárgára. Amikor kész, hagyd a sütőben kihűlni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése