Oldalak

2010. december 19., vasárnap

Barackos-vajas piskóta

Hozzávalók:

  • 50 dkg őszibarack - konzervből is jó
  • 45 dkg liszt
  • 30 dkg vaj
  • 25 dkg cukor
  • 6 tojás
  • 2 dl tej
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 1 csomag sütőpor

A vajat olvaszd fel, és a cukorral, valamint a vaníliás cukorral keverd habosra. Add hozzá a tojássárgákat, a tejet. A lisztbe szórd bele a sütőport, majd szitáld bele a masszába. A tojásfehérjét verd kemény habbá, és öntsd bele egy tepsibe. Az őszibarackot kockázd fel, és szórd a tészta tetejére. Előmelegített sütőben süsd tűpróbáig.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése